Fisher Price Lnl Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik Türkçe #30209862 | CarrefourSA

Fisher Price Lnl Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik Türkçe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
999,99 TL

Fisher Price LNL Yaşa Göre Gelişim Eğtici Köpekçik T

 

0-3 yaş grubu için oyuncaklar üreten Fisher Price, eğitici köpekçiğin yenilenmiş haliyle, eğlendirmeye devam ediyor. Fisher Price LNL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik, yaşa göre gelişim teknolojisine sahip olduğundan çocuğunuzun seviyesine uygun oyunu siz seçebiliyorsunuz.

 

Dil Gelişimine Eğlenceli Destek 

 

İlk yaş oyuncakları reyonunda bulunan köpekçik, bebeğinizin gelişimini desteklemek üzere 75'ten fazla ses, cümle ve müziği bünyesinde barındırıyor. Köpekçik ile birlikte bebeğiniz ilk kelimelerini pekiştiriyor; vücudun bölümlerini, alfabeyi, sayıları, renkleri ve zıt kavramları öğreniyor. Kulaklar, eller ve ayaklarına basıldığında aktif olan oyuncak, bebeklerin kullanımına uygun. Köpekçik, kalbine uzun basıldığında ise arka arkaya müzikler çalıyor ve rengarenk ışıkları yanıyor. 

 

Adım Adım Öğrenme

 

Fisher Price köpekçik, 6 ay ve üzeri bebeklerde keşfetme duygusunu canlandırmayı hedefliyor. Oyuncak, 12 ay ve üzeri bebekleri, basit komutlarla oyuna teşvik etmek üzere sonraki seviyeye geçiriyor. 18 ay ve üzeri bebeklerde ise köpekçik sayesinde taklit oyunları ve rol yapma becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Sevimli köpekçik ile bebeğinizi tanıştırmak istiyorsanız oyuncağı hemen satın alabilirsiniz. Sipariş vermek istediğiniz ürünün modeli ve rengi hakkında özel bir tercihiniz varsa sipariş notunda belirtebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız