Fisher Price Neşeli Marakas #30116939 | CarrefourSA

Fisher Price Neşeli Marakas

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,99 TL

FP Neşeli Marakas

Oyuncak ve eğlence ürünleri arasında yer alan FP neşeli marakas bebeğiniz için özel olarak tasarlanmıştır. Bu noktada bebeğinizin rahat bir şekilde kavrayabileceği ürün, uygun boyutlarda üretilmiştir. Bebeğinizin eline aldığında kolayca sallayabileceği ürün bu yönüyle bebeğinizin dikkatini çekecek ve severek kullanmalarına izin verecektir. Renkli boncuklarıyla ön plana çıkan ürün, çıkardığı çıngırak sesleriyle ise bebeklerinizin kendisine yönelmesini ve çıkan seslerle eğlenebilmesini öngörmektedir. Yumuşacık ponponlarıyla bebeğinizin kendisi ile vakit geçirirken herhangi bir şekilde zarar görmesine de izin vermeyen ürün, bebeğiniz için oldukça ideal olan ürünlerden biri olmaktadır. CarrefourSA reyonlarında yerinizi aldığınızda ürünün kolayca sahibi olabileceksiniz.

Eğitici oyunlar bölümünden kendisine kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz FP neşeli marakas sadece bebeğinizin eğlenerek kullanacağı bir oyuncak değildir. Zira ürün, bebeğinizin duygusal becerilerini geliştirmesine de büyük oranda yardımcı olmaktadır. Bunun yanı sıra kaba motorların güçlenebilmesinde de bebeklerinizin yanında olan ürün bu yönü ile sadece eğlence niteliği taşımamaktadır. Ürünün çocuklarınızın ritim duygularını pekiştirmelerine yardımcı olduğunu da bilmelisiniz.

Öyleyse bebeğinizin yahut okul öncesindeki çocuklarınızın eğlenirken gelişmesini isterseniz bu ürünün bir an önce sahibi olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız