Fisher Price Silindir Oyun Hamuru Seti #30221722 | CarrefourSA

Fisher Price Silindir Oyun Hamuru Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Fisher Price Silindir Oyun Hamuru Seti

 

CarrefourSA'nın oyun ve oyuncaklar kategorisinde yer alan Fisher Price Silindir Oyun Hamuru Seti, çocuklara uygun tasarımı ve renkleriyle ilgi çeker.

 

Renkli Bir Dünya

 

Silindir kutu içinde; 6 adet hamur kalıbı, her biri 28 gr. olan 4 adet renkli oyun hamuru, 1 adet oyun hamuru merdanesi bulunur. Çocuklar, oyun hamurlarını merdane ile açıp hamura, hamur kalıpları ile istediği şekli verebilir. Çocukların dünyaları renkli hamurlar sayesinde daha da renklenir.

 

Hem Faydalı Hem Eğlenceli

 

Her çocuk, oyun hamuru ile oynamayı sever. Oyun hamuru, çocuklar için eğlenceli olduğu kadar faydalıdır. Oyun hamurlarına, hamur kalıpları ve elleriyle şekil veren çocukların el becerileri gelişir. Şekil verirken yaratıcılıklarını da geliştiren çocukların, odaklanmaları da kolaylaşır. Aynı zamanda hamurla oynamak ve şekil vermek çocukların küçük el kaslarını ve tendonlarını geliştirir. Bu sayede çocuklar, ileride kalem tutma ve makasla kesme gibi işleri rahatlıkla yapabilir. Duygularını ifade ederken zorluk çeken ya da çabuk heyecanlanan çocuklar da ellerine oyun hamuru verilerek sakinleştirilebilir. Faydaları saymakla bitmeyen oyun hamuru setini CarrefourSA'dan hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız