Godiva Sütlü Fındıklı Bar Çikolata İstiridye 30 G #30171986 | CarrefourSA
Marka: GODİVA

Godiva Sütlü Fındıklı Bar Çikolata İstiridye 30 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,00 TL

adet

 

Yemek sonralarında ve yemek aralarında özellikle içeceklerle birlikte tüketilen çikolatalar lezzetleriyle ve enerjileriyle günün en iyi şekilde geçmesine yardımcı oluyor. Godiva markasının değişmeyen kaliteli ürünlerinden olan Godiva sütlü fınd istir bar çik 30 gr da bu şekilde tüketimler için en ideal ürünlerden biri oluyor.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonunda çerez, çikolata ve bisküvi ürünleri arasında kolaylıkla bulunabilecek olan Godiva sütlü fınd istir bar çik 30 gr eşsiz lezzetiyle diğer ürünler arasında öne çıkıyor. Kremaya benzer çikolata yapısıyla akan çikolatalı yiyecekleri seven kişiler için en ideal ürünlerden biri olan bu ürün fındık pralin dolgusu ve yüksek orandaki süt içeriği ile de oldukça lezzetli besinlerden biri oluyor.

Belçika çikolatasının 1926’dan beri sembol markası olmaya devam eden Godiva tarafından üretilen bu ürünle çikolatanın gerçek tadına varabilirsiniz. Fındık ve çikolatanın uyumunun en iyi şekilde eşsiz bir lezzete yansıması için özel olarak tasarlanmış olan ürün kolay tüketilebilir paketiyle de pratiklik sağlıyor.

Bu benzersiz tadı denemek için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız