Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler İçin 25 Yıkama Granül Matik Sabun 1000 Gr #30079879 | CarrefourSA
Marka: HACI SAKIR

Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler İçin 25 Yıkama Granül Matik Sabun 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hacı Şakir Lavanta Granül Matik 1000G
Mikroplardan uzak durmak için temizlik, oldukça büyük öneme sahiptir. Ev hijyeni ve vücut temizliği kadar kıyafetlerin de temiz olması, daha sağlıklı bir yaşamın ve kaliteli bir yaşamın birincil koşulları arasında yer alır. Gerçek ve etkili temizliğe ulaşmak içinse doğru temizleyicileri seçmek büyük önem taşır.
CarrefourSA reyonlarında Elde ve Özel Yıkama Deterjanları bölümünde yer alan Hacı Şakir Granülmatik Lavanta 1000 g, çamaşır makinelerinizde kullanabileceğiniz güvenilir bir ürün olarak kıyafetlerinizde aradığınız tatmin edici temizliği size sağlama konusunda oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Doğal sabundan üretildiği için çocuklu evlerde de gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor ve ebeveynlerin de tercihi oluyor.
Saf ve doğal granül sabun içeren ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir. Kıyafetlerinizdeki hassaslığı koruyan ürün, bebeklerin narin ciltleri için de uygundur ve tahrişi önler. Özel yapısıyla çamaşırların yumuşaklığını korurken lavanta esansı sayesinde de ferah bir kokuya sahip olan ürün; yıkama öncesinde, esnasında ya da sonrasında ek ürünler ve yumuşatıcılar kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Sizin ve ailenizin sahip olduğu her kıyafette gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ürünü tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 149364
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız