Hot Wheels Şehir Otoparkı Oyun Setleri #30209822 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Şehir Otoparkı Oyun Setleri

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
111,75 TL

Hot Wheels Şehir Otoparkı Oyun Setleri

 

Hot Wheels Şehir Otoparkı Oyun Setleri, erkek oyuncakları reyonunda bulunur. Oyun kutusunda bir adet Hot Wheels garaj seti ve bir adet Hot Wheels araba yer alır. Oyun 5 ile 12 yaş arasındaki çocukların kullanımına uygundur. Tematik oyun setleri, çocuklara kendi şehirlerini kurma ve araçlarla o şehirlere hayat verme fırsatı tanır. 

 

Oyun Setlerini Tamamlayın, Koleksiyon Hazırlayın

 

Çocukların benlik algısının geliştiği dönemler için koleksiyon hazırlama, sahiplik ve sorumluluk duyabilme önemlidir. Hot Wheels serisi, 4 farklı garaj seti bulundurur. Setler tek tek alınarak yavaş yavaş koleksiyon hazırlanabilir ve çocuklardan bütün setleri bir arada kullanarak ve bir şehir kurarak oyun hazırlaması beklenebilir. Pakette bir adet otopark seti bulunur. Set sahip olduğu sistemle diğer Hot Wheels şehir setleri ile bağlanmaya uygundur. 

 

Oyun Setleri Çocukların Gelişimi İçin Faydalı 

 

Çocukların yaratıcılığını, problem çözme becerilerini ve hikaye kurgulama kabiliyetlerini artıran oyuncaklar, çocukların hem eğlenmesi hem de gelişimlerinin desteklenmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Araçların dizilerek konumlandırıldığı otoparklar, özel tasarımları ile çocukların motor becerilerini destekler. Siz de çocuklarınızın hayal dünyasını genişletecek eğlenceli ve eğitici şehir oyuncak setini CarrefourSA'dan hemen sipariş verebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız