Hot Wheels Şehirde Yaratık Macerası Oyun Seti #30209823 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Şehirde Yaratık Macerası Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
172,85 TL

Hot Wheels Şehirde Yaratık Macerası

 

3 yaş ve üzeri erkek çocuklarının macera tutkusuna uyumlu olarak hazırlanmış Hot Wheels Şehirde Yaratık Macerası seti, keyifli ve eğlenceli zamanlar için tasarlandı. Birbirinden canlı ve göz alıcı renklere sahip oyun parçaları, çocuklarınızın sıkılmadan zaman geçirecekleri özellikler taşır. 

 

Eğlence ve Aksiyon Bir Arada!

 

Oyunun konusu, çocukların hayal dünyasını zenginleştirecek nitelikler taşır. Yaratıklar tarafından ele geçirilen Hot Wheels City, oyuncular tarafından kurtarılmaya çalışılır. Oyunun içeriğinde, bu kurtarma işlemi sırasında mücadele edilecek bir timsah ve yakalanılmaması gereken bir de örümcek vardır. 

 

El ve Göz Koordinasyonunu Arttıran Tasarım

 

Şehrin kurtarılma operasyonunda ihtiyaç duyulan makine, araç ve gereçler de oldukça işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Garajda saklanan timsaha karşı verilen mücadelede, birçok farklı iş makinesine ihtiyaç vardır. Çocukların hem yakalanmamak üzere dikkatini toplaması hem de şehri kurtarmak için verdikleri mücadele, onların çok yönlü düşünebilme yeteneklerini geliştirmede etkin rol üstlenir. 

 

Farklı Oyun Setleri ile Birlikte Yepyeni Oyun Heyecanları

 

Ürünün CarrefourSA tarafından satışa sunulan farklı Hot Wheels modelleri ile entegre edilerek kullanılabilmesi, çocuklara yepyeni maceraların kapılarını açar. Hem hayal güçlerini zenginleştirirken hem de yaratıcı yeteneklerini öne çıkaran oyun modeli, avantajlı özellikleriyle de eşsiz bir oyuncak niteliği taşır. 

 

Birbirinden şık oyuncak modelleri ve çok daha fazlasına, CarrefourSA erkek oyuncakları kategorisini ziyaret edip, hemen şimdi sipariş vererek sahip olabilirsiniz. 

 

Hot Wheels City yaratıklar tarafından ele geçiriliyor.

Çocuklar, Hot Wheels araçlarıyla şehri kurtarırken garajda saklanan timsah ile mücadele edip örümceğe yakalanmamaya çalışarak maceralar yaşayacaklar.

Hot Wheels'in diğer tüm setleriyle birbirine bağlanabilir.

Yaş: 4 Yaş ve üzeri 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız