Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu #30279443 | CarrefourSA
Marka: JA-RU

Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,50 TL 45,75 TL

CarrefourSA Kart İle
Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu

Çocuklarınızla birlikte isabetli atışlar yapmaya ne dersiniz? O halde Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu tam size göre! Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu sayesinde çocuklarınız hem eğlenebilir hem de el-göz koordinasyonunu güçlendirebilir.

Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu çocuklarınızın bilişsel ve fiziksel gelişimini de destekler. Farklı renkleri bir araya getiren tasarımıyla çocuğunuzun ilgisini üzerinde toplayarak onların odaklanma problemlerini aşmasına yardım eder. 4 yaş ve üzeri için tasarlanan Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu, bünyesinde sağlığa zararlı herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. Öte yandan cepte bile kolayca taşınabilen yapısı sayesinde eğlenceyi dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

Sizler de çocuklarınızla birlikte eğlenmek ve sosyalleşmek istiyorsanız Ja-Ru Pocket Travel Basketbol Oyunu ile bir an önce tanışmalısınız!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız