Kapaklı Orta Boy Güveç #30162673 | CarrefourSA

Kapaklı Orta Boy Güveç

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
115,80 TL

Oldukça sağlıklı bir yapıya sahip olan ve tamamen topraktan elde edilen kapaklı güveç tenceresi, yemeklere benzersiz tatlar kazandıran ve özel lezzetlerin tadılmasına katkıda bulunan bir üründür. Fırın kullanımı için uygun olan ürün, kapaklı bir yapıya sahip olduğu için kapağıyla birlikte fırınlanabilir. İçerisinde pişirilen yemeklerin hava ile temasını önler. Kapaklı güveçlerin ilk kullanımında uygulanması gereken bir püf noktası bulunmaktadır. Kuru bez yardımıyla güvecin iç haznesi silinir. Ardından içerisine 100 gram yağ konulur. Kapaklı orta boy güveç hafifçe ısıtıldıktan sonra ocaktan alınır ve iç haznenin yağı emmesi sağlanır. 

Düşük Isı Seçimi

Güveç, ısıya dayanıklı seramik türündendir, fakat yüksek sıcaklık derecelerine maruz kaldığında çatlayabilir. Güveçlerin asıl özelliği yemekleri düşük ısıda uzun süre zarfında pişirmeleridir. Güveç yemeklerinin lezzet sırrı bu noktada açığa çıkmaktadır. Ürün içerisinde yapılan et yemekleri ve sebze yemekleri oldukça lezzetli olabilir. Balık ve kebap türleri de toprak güveçler içerisinde pişirilebilir. Büyük lokanta fırınlarında, şöminelerde, oldukça kısık bir ocak ateşinde ya da mangal ızgarası üzerinde güveç tencere kullanılabilir. Ürünü, tava reyonundan sepetinize ekleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30162673 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız