Kenton Buğday Nişastası 200 Gr #30097712 | CarrefourSA
Marka: KENTON

Kenton Buğday Nişastası 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kenton Buğday Nişastası 200 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasında yer alan Kenton Buğday Nişastası 200gr çok amaçlı kullanılan yemek malzemelerinden biridir. Tatlı, pasta, mama yapımında kullanılan bu ürün size çok yardımcı olacaktır. Tatlılara ve pastalara eşsiz bir tat ve lezzet sunmaktadır. Ürünün ambalajının arkasında da farklı tarifler yer almaktadır. Bu sayede ne yapacağına karar veremeyen kişiler bu tariflerden faydalanabilirler. Özellikle de yufka açarken hamurun ele yapışmaması için buğday nişastası tercih edilmektedir. Yani kullanım amacı oldukça fazladır. CarrefourSA reyonlarında ürüne en ekonomik fiyatlar dâhilinde ulaşabilirsiniz.

Kenton Buğday Nişastası 200 gr serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir. Buzdolapları idealdir. Doğrudan güneş ışığından uzak olmalı, nemden korunmalıdır. Bu sayede ürünün son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini saklayabilirsiniz. Buğday nişastası, reyonlarımız içerisinde unlu mamuller ve tatlılar reyonunda, unlar ve irmikler içerisinde bulunmaktadır. Tek tık ile ürünü sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ödemeyi online yapabileceğiniz gibi aynı zamanda kapıda kredi kartı veya nakit olarak da ödemenizi yapabilirsiniz. Ürün en kısa sürede paketlenerek adresinize gönderilecektir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız