Kenton Puding Çikolatalı Aşkı 100 Gr #30024854 | CarrefourSA
Marka: KENTON

Kenton Puding Çikolatalı Aşkı 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

100 gramlık kapalı ambalajında satışa sunulan Kenton puding, pratik şekilde tatlı hazırlamak isteyenlerin vazgeçilmez seçimi oluyor. Tatlı krizlerinin en büyük kurtarıcısı olan puding, tam kıvamında bir lezzet sunuyor. Üstelik ister su isterseniz sütle pişirebilmeniz de mümkün.

 Yaz ve Kış Tatlılarınızı Renklendirin

Damak zevkinize göre hazırlayabileceğiniz pudingi sade olarak kaselere paylaştırabileceğiniz gibi birbirinden harika tariflerin içerisine de harmanlayabilirsiniz. Özellikle bisküvili pasta, aromalı kurabiye ve hatta son yılların favorisi magnolia tatlısında harika bir lezzet bütünlüğü ortaya çıkartıyor. Yaz aylarında şeftali ve çilek gibi meyvelerle renklendirerek, kış aylarında da badem ve ceviz gibi kuru yemişlerle süsleyerek tüm ailenin sevebileceğini hafif bir tatlı haline dönüştürebilirsiniz. Diyet dönemlerinde ise, chia tohumu, muz ve kivi eşliğinde zenginleştirildiğinde tatlı ihtiyacınızı bastırmanıza da yardımcı hafif bir alternatif olabilir. 

Hem Lezzetli Hem Pratik! 

Kenton Çikolatalı Puding 100 G, yaklaşık 10 dakika içerisinde servise hazır! İstenilen ölçüdeki su veya sütle karıştırarak yapabilir, çat kapı gelen misafirlerinizi, çocuklarınızı veya sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. CarrefourSA'nın hazırlanacak tatlılar reyonunda yer alan çikolatalı pudingi hemen sepetinize ekleyerek satın alabilir ve mutfaklarınıza dilediğiniz an pratikçe hazır edebileceğiniz bir tatlı ekleyebilirsiniz. 

30024854 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, Mısır Nişastası, Kakao, Çikolata Tozu (%1) [(Şeker, Kakao Kitlesi, Kakao Tozu, Aroma Verici (Vanilin), Emülgatör (Soya Lesitini)], Kıvam Arttırıcı (Karragenan), Aroma Verici.

Alerjen Bileşenler
Soya içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Poşetin tamamını 500 ml (2,5 su bardağı) süte karıştırarak ilave ediniz. Orta sıcaklıktaki ocakta kaynayıncaya kadar karıştırınız. 2-3 dakika karıştırarak pişiriniz. Kaselere doldurunuz. Soğumasını bekleyiniz. Buzdolabında 30 dakik

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SULTANLAR EV İHTİYAÇ MAD.PAZ.A.Ş.- İnönü Mahallesi Sultangazi Caddesi Sultanlar Karat Sitesi No:12 A5 Blok, 34785 Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-001165

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 116
Enerji (kj) 487
Yağ (g) 3
Karbonhidrat (g) 18.9
Protein (g) 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız