Knorr Çabuk Çorba Şehriyeli Tavuk 17 G #30092382 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Çabuk Çorba Şehriyeli Tavuk 17 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,25 TL

Knorr Çabuk Çorba Şehriyeli Tavuk 17 g

Hazır çorba hem pratik hem de besleyici bir öğündür. Özellikle soğuk kış aylarında geleneksel şehriyeli tavuk çorbasını en pratik şekilde sunuyor. İçerisindeki kıtır ekmekler ile çorbanın lezzetine lezzet eklendiğinden doyurucu, lezzetli ve besleyicidir.

Knorr Çabuk Çorba Şehriyeli Tavuk 17 g zamanı olmayanlar, çalışanlar, pratik atıştırmalık isteyenler ve öğrenciler için son derece ideal bir üründür. Hazırlanışı ise sadece birkaç dakika süren çorbanın 1 paketi 1 fincan sıcak su ile karıştırılarak hazırlanmaktadır. 1 dakika boyunca karıştırıldığında su ve toz çorba homojen hale gelecektir. Ancak makarnalı çorbalar için karıştırma süresi 5 dakikadır.

CarrefourSA reyonlarında çorbalar ve hazır yemekler bölümünde bulabilirsiniz. Aroma, renklendirici ve katkı maddesi içermeyen çabuk çorbalar ile pratik bir öğün hazırlayabilirsiniz. Knorr Çabuk Çorba Şehriyeli Tavuk 17 g için mevsiminde özenle seçilen taze sebzeler ayıklanıp, güzelce yıkanıp kurutulmaya bırakılır. Daha sonra sebzeler küçük küçük parçalara ayrılarak sağlıklı ve nem almayan ambalajlara konulmaktadır. Kurutulmuş ve öğütülmüş sebzeler çorbanın çeşidine göre baharat, baklagiller ve tahıl ilave edilir. Tahta kaşık ile yavaşça karıştırılmış çorbalar daha lezzetli olacaktır.

İçindekiler Bilgisi
Şehriye (%35) (buğday, yumurta) maltodekstrin, patates nişastası, iyotlutuz, maya özütü, aroma vericiler, şeker, yağ (tavuk) (%0,9), soğan, havuç, tavuk eti, (%0.3), maydanoz, zerdeçal, sirke tozu, sarımsak, kereviz.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.İz miktarda yumurta, kereviz, hardal, soya, çam fıstığı, fındık, antepfıstığı, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1- En sevdiğin orta boy kupana paketin içindekileri dök. 2- Üzerine kupanın ¾'ü kadar (170 ml) kaynar su ekle ve iyice karıştır. 3- Çorban 1 dakikada hazır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 319
Enerji (kj) 1336
Yağ (g) 1.6
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 70.7
Şekerler (g) 3.6
Protein (g) 8.1
Tuz(g) 8.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız