Knorr 4 Peynirli Makarna Sosu 50 G #30003755 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr 4 Peynirli Makarna Sosu 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,50 TL

adet

Makarnada farklı lezzetler denemeyi seven makarna sevdalılarına iyi bir haberimiz var! Kendi mutfağınızın konforunda kolayca İtalyan usulü soslu makarna yapmaya ne dersiniz? İtalyan usulü 4 peynirli makarna lezzeti, Knorr uzmanlığı ile evinize geliyor. Öğle ve akşam yemeklerinizi enfes Knorr Peynirli Makarna Sos ile taçlandırabilirsiniz. Peynirin vazgeçilmez lezzeti damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakacak. Knorr Peynirli Makarna Sos, enfes İtalyan usulü lezzetiyle her öğününüzü ziyafete çevirmeye geliyor. 4 farklı peynirden gelen yoğun lezzet, makarnanıza çok yakışacak. Bu eşsiz lezzeti hazırlamak sadece 5 dakika alırken damağınızda bırakacağı tat uzun süre sizinle olacak. Yarım paket makarna için ideal olan Knorr Peynirli Makarna Sos ile evde İtalyan usulü makarna hazırlamak için yapmanız gerekenler çok basit. Tencerenin içine 250 ml soğuk suyu ve bir paket Knorr Peynirli Makarna Sosu’nu ilave edin. Sos kaynayana kadar karıştırın. Sos kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. İşte Knorr Peynirli Makarna Sosu, ilave tuza gerek olmadan haşlanmış makarna ile servis edilmeye hazır! 3 porsiyonluk bu pratik lezzet, makarnanıza lezzetli bir dokunuş yapacak. Dilerseniz makarnanızı sosladıktan sonra ısıya dayanıklı bir fırın kabına alıp üzerine kaşar peyniri rendeleyerek 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirerek yeni lezzetler keşfedebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kavrulmuş un (buğday),peynir tozu karışımı (süt ürünü) (%26), yağ tozu (bitkisel yağ (palm)glikoz şurubu,süt proteini),mısır nişastası,maya özütü,iyotlu tuz, bitkisel hurma yağı,aroma vericiler (süt ürünü),karabiber,fesleğen.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, hardal, soya, çam fıstığı, badem, fındık, antep fıstığı, kereviz ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tencerenin içine 1/4 su bardağı (250ml) soğuk suyu ve 1 paket (50g) Knorr Peynirli Makarna Sosu'nu ilave edin. Sosu kaynayana kadar karıştırın. Sos kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 90
Enerji (kj) 375
Yağ (g) 6.5
Doymuş Yağ(g) 3.6
Karbonhidrat (g) 5.5
Şekerler (g) 0.3
Protein (g) 2.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız