Calve Acı Peri Peri Hafif Orta Acı Sos 245 Gr #30385769 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Acı Peri Peri Hafif Orta Acı Sos 245 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

Calve Acı Peri Peri Sos ile et ve tavuk yemeklerinizde acının tadını çıkarın! Özel acı Peri Peri biberiyle hazırlanmış içeriği ve hafif orta acı tadıyla Calve Acı Peri Peri Sos et ve tavuk yemeklerinize eşsiz bir lezzet katar! Acı sos severlerin bandıra bandıra yiyeceği Calve Acı Peri Peri Sos damakları yormayan hafif orta acı tadıyla; hamburger, kızarmış tavuk veya köfte gibi lezzetlere çok yakışacak. Acının en güzel halini sunan Calve Acı Peri Peri Sos, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretiliyor. Acı sosun en güzel hali Calve Acı Peri Peri Sos’u mutlaka denemelisiniz! Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Calve'nin birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. İçindekiler: Su, Bitkisel yağ (değişen miktarda Ayçiçek, kanola), Domates salçası,Şeker,Hardal sosu [su, hardal tohumu, sirke, tuz, baharatlar, koruyucu (potasyum sorbat), renklendirici (niboflavin), aroma verici], Sirke,Modifiye nişasta,Yumurta sarısı,Worcestershire sosu [su, glukoz şurubu, şeker, malt sirkesi (arpa), tuz, aroma vericiler, soğan özütü, ançüez ezmesi (ançüez (balık ürünü), zeytinyağı, sirke), limon suyu konsantresi, baharat karışımı, ayçiçek yağı, sarımsak], Baharatlar,Tuz,Acı kırmızıbiber (peri peri biberi) (%0,5),Aroma vericiler, Kıvam artırıcı (ksantan gam), Antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA),İz miktarda süt ve süt ürünleri içerebilir. Güvenlik Bilgileri: •Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti no (P.NO) ambalaj üzerindedir. •Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. •Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Yönergeler: Calve Acı Peri Peri Sos; patates kızartması, hamburger, pizza gibi yemeklerin yanında bandıra bandıra yemek için mükemmel bir seçenek! Dilerseniz kızarmış tavuklarınıza Acı Peri Peri sosla ekstra lezzet katabilir, dilerseniz de köftelerin yanında renkli ve bir o kadar da lezzetli sunumlar yapabilirsiniz. •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •İdeal orta acı tadı damakları yormaz. •Köfte, burger, kızartma, pizza gibi yemeklerin yanında lezzet vermek üzere kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola),domates salçası, şeker, hardal sosu(su, hardal tohumu, sirke, tuz , baharatlar, koruyucu (potasyum sorbat),renklendirici(riboflavin),aroma verici), sirke, modifiye nişasta, yumurta sarısı, worcestershire sosu(su , glikoz şurubu, şeker, malt sirkesi(arpa), tuz, aroma vericiler, soğan özütü, ançüez ezmesi(ançüez (balık ürünü),zeytinyağı,sirke), limon suyu konsantresi, Baharat karışımı, ayçiçek yağı, sarımsak), baharatlar, tuz,kırmızı acı biber(peri peri biberi)(0,5%), aroma vericiler, kıvam artırıcı (ksantam gam), antioksidan(kalsiyum disodium EDTA).Iz miktarda süt ve süt ürünleri içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.

Alerjen Bileşenler
Hardal, yumurta,malt sirkesi(arpa), balık, süt ve süt ürünleri

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 36
Enerji (kj) 152
Yağ (g) 3.2
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 2
Şekerler (g) 1.4
Protein (g) 1
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız