Komili Tuvalet Kağıdı 24'lü #30067337 | CarrefourSA
Marka: KOMILI

Komili Tuvalet Kağıdı 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Komili Tuvalet Kağıdı 24'lü
Yumuşak dokusuyla Komili Tuvalet Kağıdı 24'lü, Tuvalet Kağıtları reyonundan banyolarınıza ulaşıyor. Kullanılan özel Viscosoft teknolojisi sayesinde maksimum konfor sunan ürün, ekstra yumuşaklık sunuyor. Taşıdığı mikro hücreler ile ekstra emicilik sağlayan Komili , adeta sıvıyı içine hapsediyor. Tamamen selülozdan itina ile üretilen 3 katlı ürün, sunduğu konforla farkını yaşatıyor. Elde dağılmayan ve tuvaleti tıkamayan yapısıyla tercih sebebi olan ürün, el değmeden hijyenik koşullarda üretiliyor.
Yüzeyindeki şık deseni ile banyo ve tuvaletlerin estetik unsuru oluyor. Şık tuvalet kağıdı tutaçlarının içinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Tuvalette konfordan taviz verdirmeden hijyen sağlıyor. Rahat kullanımı çocuklara tuvalette hijyeni sevdiriyor. Ürün taşıdığı önemle, banyo ve tuvaletlerde adeta temizliğin simgesi haline geliyor.
İnsanlık tarihine büyük bir buluş olarak geçen tuvalet kağıdı günümüzde; gözlük sileceği, mendil, makyaj malzemesi temizleyicisi gibi roller de oynuyor ve geniş kullanım alanları taşıyor. Biten tuvalet kağıdı rulolarını, el işi kağıdı yardımıyla kalemlik setlerine çevirebilir, böylece geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz. Ekstra özellikleriyle ürünü evinizde bulundurmak için, hemen sipariş verip, kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız