Kühne Amerikan Sezar Salata Sosu 250 ml #30066212 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Amerikan Sezar Salata Sosu 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,90 TL

Kühne Amerikan Sezar Salata Sosu 250 ml

Soslar, yemekler ve salatalar gibi tariflerde ekstra bir lezzet sağlamak için kullanılan ürünler olurken, özellikle Kühne markası tarafından üretilen farklı lezzetleri mutfağınızda deneyebilirsiniz. Kühne markasının özel bir tarif ile ürettiği Kühne Amerikan Sezar Salata Sosu 250 ml ürünü, sarımsak ile çeşitlendirilmiş peynirli bir sos sağlıyor. Kühne markası farklı sos ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümünde yer alan Kühne Amerikan Sezar Salata Sosu 250 ml ürünü, özellikle soğan, sebzeler, meyveler, makarna, tavuk, peynir ve bakliyatlar ile hazırlanmış birçok farklı salata tarifinde ekstra bir lezzet sağlıyor. Sadece küçük bir miktar kullanımı ile birlikte salataları eşsiz bir tada kavuşturan bu ürün, klasik olarak tercih edilen Amerikan sos lezzetini keklik otu ve sarımsak eklentisiyle daha özel bir hale getiriyor. İçeriğinde bitkisel yağ, peynir, sarımsak, tuz, şeker, baharatlar ve aromalar barındıran bu ürünü zeytinyağı ve limon suyu gibi eklentiler ile birleştirerek salatalarınıza katabilir ve daha farklı bir tat sağlayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Su, bitkisel yağ (kanola yağı), alkol sirkesi, glikoz-fruktoz şurubu, yayık altı suyu (%5), , rendelenmiş sert peynir (%3), (süt,yumurta, tuz,enzim),sarımsak (%2), modifiye mısır nişastası, tuz, peyniraltı suyu tozu,(<%1),rendelenmiş Grana Padana DOP peyniri (<%1), (süt, yumurta, tuz, enzim ), kıvam arttırıcılar

Alerjen Bileşenler
ksantam gamve pektin , baharatlar, keklikotu, soya sosu (su, soya, tuz, buğday unu), limon suyu konsantresi, asit

Menşei Ülke
Süt,yumurta,soya ve gluten içerir.

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Aspartam İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Onay No
0

İşletme Kayıt No
Almanya

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 213
Yağ (g) 883
Doymuş Yağ(g) 19
Trans Yağ (g) 2
Şekerler (g) 8.1
Polioller(g) 5.1
Tuz(g) 2.3
Vitamin A (µg) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız