Kühne Orta Acı Hardal 250 ml #30098809 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Orta Acı Hardal 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
En iyi malzemelerden incelikle işlenerek elde edilmiştir. Koruyucu katkı maddesi içermez. Özel baharatlarla çeşnilendirilmiş klasik Kühne Orta Acı Hardal CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Hardal, turpgiller (Brassicaceae) familyasından tohumları baharat olarak kullanılan sarı çiçekli otsu bir bitkidir. On kadar farklı türü olmasına karşın üç ana türü genelde baharat olarak bilinir ve kullanılır. Kühne kalitesi ve güveni ile birleşen Hardal sos ise sizlere yemeklerinizde farklı bir tat katacak. Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından temin ederek orta acılı hardal sosunu temin edebilirsiniz.

1722 yılında Almanya’da kurulan Kühne, 1991 yılında Türkiye pazarına giriş yaptı. Almanya'da altı fabrikasının yanında Fransa, Hollanda, Polonya ve Türkiye'de üretim tesisi bulunuyor. Dünya genelindeki tüm satış ofisleriyle toplam 15 bin kişilik bir istihdam sağlıyor. Toplam 50 ülkede, 5 kategoride 70 farklı ürünü ile yer alıyor. Markalı ürünler içinde dünya süpermarket kanalında turşu pazarının lideri konumunda yer alıyor. Tüm üretim tesisleriyle birlikte yılda toplam 174 milyon litre sirke, 66 bin ton hardal ve 42 bin ton hazır gıda ürünleri üretiyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız