L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 520 ml #30018966 | CarrefourSA

L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 520 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 520 ml

 

Saç bakımı gerçekleştirilirken kullanılan şampuanlarda en çok istenilen etki, saç dökülmesine karşı koruma etkisinin oluşturulmasıdır. İnsanlar, kişisel bakım noktasında ihtiyaç duydukları ürünleri satın alırken özellikle saç dökülmesine karşı yoğun etkinin elde edilmesi için farklı bir formül ile üretilmiş Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 550 ml gibi ürünleri tercih ederek önemli bir fayda oluşturabilirler. Elseve markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatça bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde bulunan Saç Bakım ve Aksesuar bölümünde ulaşabileceğiniz L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 520 mll ürünü, içeriğinde bulunan arginin sayesinde 3 kat daha fazla direnç oluşturarak, saç dökülmesine engel olmaktadır. Düzenli bir şekilde kullanımı ile birlikte zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlarda güçlendirme oluşturan bu şampuan, saçınızı yeniden yapılandırma etkisi gösterir. Saçlarda kök kısmında besleme imkanı tanıyarak, saçlarınıza enerji verir ve bu sayede saçın büyümesini destekler. Bu ürün sayesinde saçlarınızdaki dökülme sıkıntısından belirli bir süre sonra kurtulabilir ve çok daha güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Sağlıklı saçlar için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız