Lets 6 Renk Fosforlu Oyun Hamuru 600 G #30122638 | CarrefourSA
Marka: LETS

Lets 6 Renk Fosforlu Oyun Hamuru 600 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Lets 6 Renk Fosforlu Oyun Hamuru 600 G, çocukların hayal gücünü arttıran fonksiyonel oyuncaklar arasında yer alıyor. Çocuklar için özel olarak geliştirilen ürün, farklı renklerle çeşitli şekiller yapmayı mümkün kılıyor. Çocukların yaratıcılığını destekleyen ürün, özgüvenlerinin artmasına katkı sağlar.

El ve Göz Koordinasyonunu Arttırır

Çocukların el ve göz koordinasyon becerisinin gelişmesine katkı sağlayan ürün, el kaslarının gelişimini de destekler. Çocuklar oyun hamurunu yoğurarak şekil verdiklerinde kavrama becerileri artar. Ürün, çocukların analitik düşünme becerilerinin artmasına da katkıda bulunur. Oyuncak ve eğlence kategorisinde bulunan fosforlu oyun hamuru, çocukları ile kaliteli vakit geçirmek isteyen ailelerin de tercih ettikleri oyun seçenekleri arasında bulunuyor.

Eğlenirken Öğrenmeyi Kolaylaştıran Oyun Hamuru 

Renk seçenekleri ile çocukların ilgisini çeken ürün, yaratıcı düşünme becerisini arttırıyor. Oyun hamuru, bireysel olarak ya da grup halinde oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Arkadaşları ile birlikte oynayan çocuklar, paylaşmayı öğrenirken keyifli vakit geçiriyor. Oyun hamuru, çok  çeşitli şekiller üretme olanağı sunuyor. Geometrik şekillerden, hayvan figürlerine kadar birçok alanda şekillendirilebilen oyun hamurunu CarrefourSA güvencesiyle hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz.

30122638 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız