Mehtap Onyx Çift Taraflı Teflon Tencere 22 Cm #30218063 | CarrefourSA
Marka: MEHTAP

Mehtap Onyx Çift Taraflı Teflon Tencere 22 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 9 adet
372,90 TL

adet

Yemek pişirmeyi kolaylaştıran Mehtap Onyx Çift Taraflı Teflon Tencere 22 cm modeli, sağlam yapısıyla uzun süre kullanılabilir. Yemek yapmayı sevenlere pratik bir deneyim yaşatacak teflon tencere ile birçok farklı tarif hayata geçirilebilir. Dayanıklı malzemeler ile üretilmiş olan tencere, yemeklerin ideal bir şekilde pişmesini sağlar.

İşlevsel ve Şık Tasarım

Mutfak malzemeleri seçerken fonksiyonellik kadar estetik görünüm de önemlidir. Yemek yapımına özen gösterenler Mehtap Onyx tencere modeliyle keyifli bir pişirme süreci yaşayabilir. Farklı tatları bir araya getiren enfes yemekler için kaliteli markaları tercih etmek gerekir. Mutfak eşyaları konusunda deneyimi ve kalitesi ile öne çıkan Mehtap markasının ürettiği 22 cm tencere modeli, zarif tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.  

Kullanım Kolaylığı Sunan Detaylar

Mutfakları daha konforlu bir yer hâline getiren Onyx teflon tencere, yemek hazırlama sürecini başarılı bir şekilde tamamlar. Yemek pişirirken pratik olmaya özen gösterenler, ergonomik kullanım imkanı ile öne çıkan modeli rahatlıkla kullanabilir. En lezzetli tarifleri keyifle pişirebilmenizi sağlayacak sağlam ve şık bir tencere arıyorsanız, Mehtap Onyx çift taraflı teflon tencereyi mutfak ürünleri reyonundan hemen satın alabilirsiniz.

30218063

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız