Monopoly Türkiye #30063724 | CarrefourSA
Marka: MONOPOLY

Monopoly Türkiye

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.219,90 TL

MONOPOLY TÜRKİYE

Monopoly Türkiye eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin severek oynayacakları oyunlardandır. Hasbro markası tarafından İsviçre’de tasarlanarak üretilen Monopoly, oyun dünyasının en fazla tercih edilen oyunları arasında bulunur. Emlak ticaret oyunu olarak bilinen oyun, ülkemiz için özel içerik ile tasarlanmıştır. Oyun alanı içerisinde bulunan yirmi iki şehirde emlak yatırımı yapabilir ve paranızı değerlendirebilirsiniz. Türkiye’nin her bir yerinde emlak krallığına sahip olmak için diğer yarışmacılar ile yarışabilirsiniz. CarrefourSA oyun ve eğlence reyonlarında bulabileceğiniz oyunla aileniz ya da arkadaşlarınız ile iyi vakit geçirebilirsiniz.

Monopoly Türkiye diğer oyuncuların iflas etmesi ve sizin emlak sahibi olarak kalmanız amacı ile oynanan bir oyundur. Oyun içeriğinde 1 oyun alanı, 6 piyon, 28 tapu senedi, 16 şans kartı, 16 kamu fonu kartı, 32 yeşil ev, 12 kırmız otel, 2 zar ve Monopoly paraları bulunmaktadır. Bunları kullanarak diğer oyunculara üstün gelmeye ve daha fazla emlak sahibi olmaya çalışın. Sekiz yaş üzerine uygun olan oyun hem çocuklar hem de yetişkinlerin eğlenceli zaman geçirmesi için ideal seçenekler arasında yer alır. Türkiye teması ile sevdiğiniz şehirlerde oyun oynama zevkini yaşayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız