Nestlé 1927 Ekstra Sütlü Tablet Çikolata 2x65 g #30130716 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé 1927 Ekstra Sütlü Tablet Çikolata 2x65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Nestle 1927 Ekstra Sütlü Tablet Çikolata 2*70  g
 ikili paketi ile çikolata lezzetini ikiye katlıyor. 1927 yılında Türkiye'nin ilk çikolata fabrikasını kuran markasının başarısı anısına adını alan ürün, bol sütlü özelliği ile beğeni kazanıyor. Klasiklerden vazgeçmeyenlerin seçimi olan ürün, her paketinde nostaljik tadı yaşatırken modern tesislerde üretilerek hijyenik ve sağlıklı ürünlere erişim sağlıyor. Tablet halindeki ürün parçalanarak yenebileceği gibi benmari usulü eritilerek keklerin, kurabiyelerin içine de katılabiliyor. Eritildikten sonra sütle karıştırılarak sıcak çikolata olarak da içilebilen ürün, küçük parçalar halinde damla çikolata olarak da tariflerde yer buluyor. Dilimli modeli ile kolaylıkla ayrılabilen tablet, hava geçirmeyen ambalajı ile ilk günkü tazeliğinde tüketimi bekliyor. Lezzetli kakao çekirdekleri ve taze süt ile üretilen çikolatanın oda sıcaklığında muhafaza edilmesi öneriliyor. Kokusuz ve kuru alanda saklanması tavsiye edilen atıştırmalık ürün, homojen tadı ile beğeni kazanıyor.
CarrefourSA reyonlarında tablet çikolatalar arasında yer alan ürün, nostaljik esintisi ile bol sütlü çikolata tadını arayanların seçimi oluyor. Siz de tek tuşla ürünü sepete ekleyerek satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız