Nestlé Bitter Tablet Fıstıklı 65 g #30057083 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé Bitter Tablet Fıstıklı 65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Nestle Bitter Tablet Fıstıklı 70 gr

Nestle Bitter Tablet Fıstıklı 70 gr Günün her anında tercih edilebilecek olan gıda ürünlerinden biridir Nestle bitter tablet fıstıklı 70 gr. Enerji depolamada yardımcı olan ürün, çikolata konusundaki engin deneyimleriyle ön plana çıkan Nestle güvencesi ile unutulmaz tatların şahidi olmanız için geliyor. Bitter lezzetini fıstık ile birleştiren ürün, damaklarda eriyen yoğun tatların sahibidir. Tablet şeklindeki yapısı ile kolayca tüketilebilen ve hijyenik koşullar gereği üretilip paketlenen ürün, küçükten büyüğe herkesin çok seveceği lezzetlerden biri olacaktır.

Çerez, çikolata ve bisküvi bölümlerinde rahatlıkla bulunabilecek Nestle bitter tablet fıstıklı 70 gr ile bitter fıstık uyumunun eşsiz lezzetine şahit olunacaktır. Buzdolaplarının muhafazası için pek de uygun olmadığı ürün için hava sızdırmayacak kokusuz ortamlar tercih edilmelidir. Aksi halde ham maddesinin kakao olmasından ötürü yüksek ısıyla nemin sebep olduğu kristal yapıda bozulmalar olacak dolayısıyla da görüntü bakımından ürün formunda bozulmalar yaşanabilecektir.

Mutlu olmak için sebep arayanların tercihi olan ürün ile mutsuz olduğunuzda, canınız tatlı bir şeyler tüketmek ya da hiç nedensiz zamanlarda bir nedeniniz olsun istediğinizde yalnız olmayacaksınız.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız