Nestle Damak Tablet Kare Çikolata 2x65 g #30041522 | CarrefourSA
Marka: DAMAK

Nestle Damak Tablet Kare Çikolata 2x65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nestle Damak Tablet Kare Çikolata 2x65 g ikili paketi ile hem lezzetli hem de ekonomik bir seçim oluyor. 1933 yılından bu yana Türkiye'nin en çok tükettiği lezzetlerden biri olan ürün, sütlü çikolata içinde bütün Antep fıstıkları bulunduruyor. 100 gramda 555 kcal enerji içeriyor. Beyaz ambalajı ve yeşil logosu ile paketi bile bir klasiğe dönüşen atıştırmalık, ağızda eriyen yapısı ve damakta bıraktığı tat ile efsaneleşiyor.
Her nesilde yeniden keşfedilerek on yıllardır popülerliğini koruyor. Fıstığın sağlıklı özelliği ile çikolatanın yoğun tadını birleştiriyor. Hijyenik tesislerde, el değmeden üretiliyor. Dayanıklı ambalajı sayesinde son tüketim tarihine kadar ilk günkü tazeliğini koruyor. Üzerinde yazan son kullanma tarihine kadar tüketilmesi önerilen çikolata, yalnız tablet olarak yenmekle kalmıyor; benmari usulü eritilerek kek ve pastaların içinde ve üstünde de kullanılabiliyor.
Düşük nemde, kokusuz ortamda, oda sıcaklığında, kuru ve güneş ışığından uzak yerlerde muhafaza edilmesi tavsiye ediliyor. Tadından vazgeçilemeyen gurme çikolata, CarrefourSA reyonlarında Tablet Çikolatalar bölümünde sizlere sunuluyor. Çikolata ile fıstığın efsanevi aşkını evlerinize taşımak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız