Parex 6'lı %30 Mf Dalgalı Temizlik Bezi #30167652 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex 6'lı %30 Mf Dalgalı Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Yeni ( %30 Mf) Temizlik Bezi 6'lı Dalgalı

Ev temizliğinde en çok ihtiyaç duyulan ve en kısa sürede tüketilen ürünlerden olan temizlik bezlerinde kimi zaman eskimiş kıyafetler ya da bezler temizlik bezi olarak kullanılmaya başlanır. Bu durumlarla karşılaşmadan öne en derinlemesine temizlik yapma fırsatını sizlere verecek olan yeni ( %30 mf) temizlik bezi 6'lı dalgal ürününü kullanabilirsiniz. 6’lı paketi içerisinde ekonomik bir kullanım da sunan ürün aynı zamanda uzun süre boyunca temizlikleriniz sırasında ihtiyaç duyduğunuz bez problemini de ortadan kaldırır. Parex Temizlik Bezi ürünlerine CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye bölümlerine ev düzenleme raflarında yıkama ürünleri arasında rastlayabileceğiniz yeni ( %30 mf) temizlik bezi 6'lı dalgal ürünü Parex markasının temizlik ürünlerindeki eşsiz kalitesini temizlik bezlerine yansıtır. Mikrofiber özelliği sayesinde iz bırakmadan en küçük tüyleri bile temizlemenizi sağlayan ürün ıslak veya kuru tüm yüzeylerde aradığınız temizlik kalitesini sizlere sunar. Ürün ıslak, kuru, deterjanlı ya da deterjansız kullanılabildiği için kullanımı sırasında ve sonrasında büyük bir kolaylık da sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız