Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyaz 3 L #30032519 | CarrefourSA
Marka: PERWOLL

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Beyaz 3 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

  • Perwoll Beyaz & Doku çamaşır deterjanı beyaz çamaşırlar için özel formüle edilen sıvı deterjanı, beyazlar için yenileme ve onarım sunar ve  çamaşırlarınızda yeni gibi parlak bir beyazlık sağlar.
  • Perwoll, çamaşırlarınızı derinlemesine temizlerken, beyazlarınızda yıkamalar sebebiyle oluşabilecek grileşmenin önüne geçer.
  • Perwol beyazlar için Yenileme & Onarım, beyazlardaki pürüzlü görünümü yok edip parlaklığı daha da öne çıkarabilmek için iplikleri giderir.
  • Perwoll’ün en hassas kumaşa sahip beyazlar için bile uygun ve üstün temizleme teknolojisi ile üç aşamalı etkin temizlik yapan bu deterjanı ile, çamaşırlarınız yoğun, kalıcı ve parlak bir beyazlığa sahip olur.
  • Perwoll Beyaz & Doku, çamaşır makinesinde kullanıma uygundur ve sadece yarım ölçek ile çamaşırlarınızda mükemmel temizliği elde etmenizi sağlar.

 

Perwoll Beyaz & Doku çamaşır deterjanı beyaz çamaşırlar için özel formüle edilmiştir. Perwoll’ün beyazlar için yenileme ve onarım sunan bu sıvı deterjanı, çamaşırlarınızda yeni gibi parlak bir beyazlık sağlar. Perwoll, çamaşırlarınızı derinlemesine temizlerken, beyazlarınızda yıkamalar sebebiyle oluşabilecek grileşmenin önüne geçer. Çamaşırların üzerindeki pürüzlü görünümü yok edip parlaklığı daha da öne çıkarabilmek için iplikleri giderir. Perwoll’ün beyaz kıyafetleriniz için özel ürettiği ve üç aşamalı etkin temizlik yapan bu deterjanı ile, çamaşırlarınız yoğun, kalıcı ve parlak bir beyazlığa sahip olur.En hassas ve narin kumaşlarda bile ve kullanıma uygun olan Perwoll Beyaz & Doku, sadece yarım ölçek ile çamaşırlarınızda mükemmel temizliği elde etmenizi sağlar.Perwoll'ün beyaz ve açık renkteki giysilere özel bakım sağlayan bu sıvı deterjanı, çamaşır makinesinde kullanıma uygundur.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız