Piliç Sarma Kg #30098550 | CarrefourSA

Piliç Sarma Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Piliç Sarma kg

Mükemmel kokusu ve pespembe eti ile ön plana çıkan CarrefourSA piliç sarma tazeliği ve eşsiz lezzeti ile sofralarınıza geliyor. Parça piliç - kanat, but, göğüs reyonunun en çok tüketilen ürünlerinden biri olan piliç sarma ile yemeklerinize eşsiz lezzetler katabilirsiniz.

Yaratıcılığınızı göstererek farklı tarifleri deneyebileceğiniz piliç sarmayı en lezzetli menüleriniz ile birlikte kullanabilirsiniz. İçine tercih ettiğiniz bir garnitür yerleştirdikten sonra fırında pişirerek ya da tavada kızartarak enfes bir tada ulaşabilrisiniz. İçine salam ve cheddar peyniri yerleştirip rulo haline getirdiğiniz bu ürünü, un ve yumurtaya buladıktan sonra, mısır gevreği ile kaplayıp pişirebilir ve afiyet ile tüketebilirsiniz. Farklı baharatlar ve beşamel sos ile zenginleştireceğiniz piliç sarma akşam yemeklerinizi bir şölen haline getirir. Genellikle içine peynir konulan bu ürünü bir farklılık yaparak çeşitli sebzeler ile doldurabilirsiniz. Özellikle yeşil salata ile birlikte hafif ve doyurucu bir yemek elde edebilirsiniz. 

Reyonlarda taze olarak yer alan ve hijyenik koşullar altında muhafaza edilen bu ürüne ulaşmak artık çok kolay.Aynı zamanda vücudunuz için yararlı bir besin deposu olan bu ürünü satın almak için, hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün Kodu: 75934
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız