Rexona Kadın Sprey Deodorant Cotton Dry 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml #30419441 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Kadın Sprey Deodorant Cotton Dry 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,00 TL

adet

Hem kuruluk hem de ferahlık hissini aynı anda yaşamanızı sağlayacak bir deodorant fikri kulağa nasıl geliyor? Biz bu fikre ısınacağınızı düşünerek aradığınız tüm bu özellikleri tek bir şişeye sığdırmayı başardık! Rexona Cotton Dry, hareketli günlerinizi kuru ve ferah geçirebilmeniz için yepyeni bir teknoloji ile yaratıldı. Rexona Cotton Dry ile etkili bir deodorantın hayatınızdaki önemini yeniden kavramaya hazır olun!
10 yılda geliştirilen patentli üstün teknolojisiyle* yenilenen Rexona Cotton Dry, ıslaklık hissine karşı 72 saat kesintisiz koruma sağlıyor. Bu sayede Rexona Cotton Dry, ter kokusuyla mücadele etmenin yanı sıra terden kaynaklı ıslaklıkların da önüne geçerek deodorant ferahlığını gönlünüzce yaşamanıza fırsat tanıyor.
Yepyeni yapısıyla deodorant kullanım alışkanlıklarınıza da yenilik getirmeyi amaçlayan Rexona Cotton Dry, kuruluk ve ferahlığı bir arada barındırarak koltuk altınızda ıslaklık yaşamanıza fırsat bile vermeden ferah kokular eşliğinde bir gün geçirmenize destek oluyor. Rexona Cotton Dry; gün boyu hareket halinde olmanın, koşuşturmalı süreçler geçirmenin sonucunda oluşabilecek ıslaklık hissinin, görüntüsünün ve rahatsızlık verici kokuların da önüne geçmeyi başarıyor. 
Bir deodoranttan beklentiniz saatler boyu kuruluk ve ferahlık hissi yaratmasıysa aradığınız sprey deodorant Rexona Cotton Dry’ın ta kendisi! Hareketli günlerin tadını doyasıya çıkarmak Rexona Cotton Dry ile artık mümkün. 
*önceki aerosol teknolojimize göre
Ürünün içindekiler: 
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Sesquichlorohydrate, Glycine, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua, Disteardimonium Hectorite, Calcium chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Citric Acid, Silica, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Gün boyu kuru ve ferah his.
•    72 saat kesintisiz ter kokusu ve ıslaklık koruması sağlar.
•    Rexona’nın 10 senede geliştirilen patentli üstün* teknolojisine sahiptir. 
•    Antiperspirant özelliklere sahiptir. 
•    Üstün* koruma sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız