SB 3'lü Mikrofiber Temizlik Bezi #30044331 | CarrefourSA

SB 3'lü Mikrofiber Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Üstün mikro fiber dokusuyla, ıslak ya da kuru günlük kullanımda her tür yüzeyde   mükemmel sonuç veren, süper emicidir, yüzeyi anında kurular. Temizliğin ardından hav ve iz bırakmayan, çamaşır makinesinde 60 derecede yıkanabilen ve çamaşır suyuna dayanıklı olan Scotch Brite Mikro Fiber Temizlik Bezi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Temizlik bezleri deterjan kullanmadan temizlik yapmaya yarayan bezlerdir. İsviçre’ de üretilmeye başlanmış ve çığ gibi dünyaya yayılmış temizlik bezleri evinizdeki bakterileri sadece suyla temizlemenizi sağlıyor. Statik elektrik yüklü bir dokuma tekniğine sahip olduğundan, tozları yere ve havaya karışmadan bünyesinde toplar ve akan suyun altında da hemen bırakır. Özellikle yeni nesil teknolojilerin (akıllı telefon, led tv, tablet, laptop) ekranlarını temizlemek için yumuşak ve hassas olduğu için temizlik bezi önerilir. Ekranlar bu sayede çizilmez ve toz kalıntısı bırakmaz​.

Scotch Brite bir 3M SANAYİ VE TİCARET A.Ş. markasıdır. 3M, temeli bilime dayalı bir şirkettir. Sağlıktan karayol güvenliğine, ofis ürünlerinden LCD'ler için filmlere kadar binlerce yaratıcı ürünle marketlerde lideriz. Başarımız, teknolojilerimizi, genellikle kombinasyon halinde, gerçek dünya müşterilerinin sonsuz ihtiyaçlarına uygulayabilme yeteneğimizle başlar. Elbette bu, 3M çalışanları ve onların dünyanın her yerindeki insanların hayatını kolaylaştırmak için üstlendiklerimi sorumluluk sayesinde mümkün olmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız