Schwarzkopf Gliss Serum Deep Repair Şampuan 500 ml #30139401 | CarrefourSA
Marka: GLISS

Schwarzkopf Gliss Serum Deep Repair Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Her gün yıkanan, fönle kurutulan, şekil verilen, boyanan ve özellikle yazın yoğun güneşe, kışında soğuk havalara maruz kalan saçlar; hacimsiz, kırılgan ve hasar görmüş hale dönüşürler. Saçlardaki çatlakları doldurarak kırılmaları önleyen besleyici bir bakım gerekir. Gliss Şampuan Serum CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Gliss Şampuan Serum Serisi, saç yapısının özünde var olan bileşenleri içeren özel bir formüle sahiptir. İçeriğindeki sıvılaştırılmış keratin saç bakım teknolojisi saç telindeki çatlakları doldururken, özel besleyici yağı ile saçtaki yıpranmayı mükemmel bir şekilde onarır. KERATİN SERUM ile güçlendirilmiş yeni formülü sayesinde saçlarınızda oluşmuş yıpranmaları onarırken, gelecekte oluşabilecek yıpranmalara karşı korur. Islak saçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Kullanım diplini olarak düzenli kullanılması önerilmektedir. Yeni Gliss Serum Deep Repair, içeriğindeki Amino-Protein-Serum formülü ile canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saçları sadece 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde tamamen yeniden yapılandırmak için saçın en derin tabakalarından başlayarak saçlara derinlemesine nüfuz eder. Bunun sonucunda saçlar ipeksi yumuşaklığa kavuşur ve fark edilir şekilde esneklik kazanır.

Henkel AG & Company, 1876’dan bu yana bünyesinde deterjan, boya, parfüm vb. ürünler üreten birçok markayı barındıran, merkezi Almanya'nın Düsseldorf kentinde bulunan çok uluslu bir şirket.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız