Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li #30161610 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
427,90 TL

13,37 TL / Adet

Selpak Pudra Kokulu Tk 32’li Ortak

Kişisel bakım ürünleri seçilirken ilk dikkat edilmesi gereken hijyendir. Hijyenik ürünler seçerek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Tuvalet kâğıtları cilde temas eden ürünlerdir ve doğru seçim yapılmadığı durumlarda cildi tahriş eden bir etkide bulunabilir. Seçim yaparken ilk dikkat edilmesi gereken sağlık açısından uygunluktur. Selpak yıllardır kalitesini kanıtlamış bir marka olduğundan güvenle tercih edebilirsiniz. Pudra kokulu bu özel ürünü kullanarak cildinizi de korumuş olursunuz. Üstelik Selpak pudra kokulu tk 32’li ortak şimdi CarrefourSA reyonlarında ve ilgili kategoride sizleri bekliyor.

Selpak pudra kokulu tk 32’li ortak tuvalet kâğıdı kâğıt ürünleri ve pamuk reyonunda bulunmaktadır. Bu reyondan dilediğiniz Selpak ürünlerini ve tuvalet kâğıtlarını temin edebilirsiniz. Markanın bu özel ürünü 32 adet seçeneğiyle sizlere sunulmaktadır. Bu ekonomik paket sayesinde tek alışverişle temin ettiğiniz ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Ailecek güvenle kullanabileceğiniz Selpak tuvalet kâğıdı çok katlı özelliğiyle dayanıklı bir üründür. Bu nedenle uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünü satın almak için hemen mağazamıza uğrayarak verilen reyonda alışverişe başlayabilirsiniz. Diğer seçeneğiniz ise web sitemiz üzerinden alışverişe başlamaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız