Signal Komple Bakım 8 Etki Diş Macunu Beyazlatıcı Koruma Çürük Karşıtı Ferah Nefes İçin Ağız Bakım 75 ml #30417755 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal Komple Bakım 8 Etki Diş Macunu Beyazlatıcı Koruma Çürük Karşıtı Ferah Nefes İçin Ağız Bakım 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,50 TL 71,70 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Ağız ve diş bakımı, kişisel bakım rutininin en önemli parçalarındandır. Diş beyazlatma da ağız bakımında önem verilen konulardan biridir. Signal Komple Bakım 8 Etki Beyazlatıcı Koruma, tüm aileniz için 8 ağız bakım ihtiyacını karşılamak için geliştirildi. Tüm aile için 8 etkili komple bakım sağlayan bu diş macunu, ailenizin ağız ve diş bakımında yardımcınız olacak.

Signal Komple Bakım 8 Etki Beyazlatıcı Koruma, en yaygın 8 ağız bakımı ihtiyacına tek bir üründe çözüm sunmak için geliştirildi. Klinik olarak kanıtlanmış 8 etkili formül; anti-çürük, anti-tartar, diş eti bakımı, anti-plak etkisi, diş minesi bakımı, doğal beyazlık, ferah nefes ve ağız bakımında etkilidir. Tüm aile için komple bakım sağlayan Signal Komple Bakım 8 Etki Beyazlatıcı Koruma; çinko minerali içeren hassas, aynı zamanda etkili formülü ile 18 saate kadar koruma etkisi ve daha beyaz dişler** sağlar. Çinko mineralinin zamanla salınımı ile 18 saat süren anti-plak etkisi gösterir. Dişleri beyazlatmaya ve çürükleri önlemeye yardımcı olur.
Signal Komple Bakım 8 Etki Beyazlatıcı Koruma’nın güçlü formülü, triklosan içermez. Klinik olarak kanıtlanmış etkisiyle aileniz için komple ağız ve diş bakımı sağlar. Ailesi için diş macunu önerileri arayanlar, ağız bakımında uzun süreli ve tam koruma için Signal Komple Bakım 8 Etki Beyazlatıcı Koruma'yı tercih edin.
*Diş yüzeyindeki lekeleri uzaklaştırarak dişinizin doğal beyazlığına dönmesine yardımcı olur.
**Dişin başlangıçtaki leke seviyesine göre. Beyazlık etkisi olmayan diş macunlarına kıyasla.


Kullanım:
6 yaş ve daha küçük çocuklarda: Yutmayı en aza indirgemek amacıyla fırçanın üzerine bezelye büyüklüğünde sürülmelidir. Diğer yollardan florür alınması durumunda bir diş hekimine veya doktora danışınız. 
Kuru ve serin yerde saklayın.
İçindekiler:
Aktif Maddeler: Sodium Fluoride (1450 ppm, Fluoride), Zinc Citrate.
İÇİNDEKİLER: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Zinc Citrate, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Mica, Glycerin, CI 74160, CI 77891.
 

•    Tüm aile için en yaygın 8 ağız bakımı ihtiyacına tek bir üründe çözüm sunar
•    Çinko minerali içeren hassas, aynı zamanda etkili formülü ile 18 saate kadar koruma etkisi ve daha beyaz dişler** sağlar
•    Çinko mineralinin zamanla salınımı ile 18 saat süren anti-plak etkisi gösterir
•    Dişleri beyazlatmaya ve çürükleri önlemeye yardımcı olur
•    Triklosan içermez

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız