Solo Tuvalet Kağıdı 24'lü #30088141 | CarrefourSA
Marka: SOLO

Solo Tuvalet Kağıdı 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
312,90 TL 234,68 TL

9,78 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
Solo Tuvalet Kağıdı 24 Lü

Kişisel bakım reyonu içerisinde bulunan saç bakım ve aksesuar reyonu içerisinde saçlarınızın bakımı ve değişimi için pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler profesyonel markalar tarafından hazırlanarak sizlere sunulurlar. Bu ürünler arasında yer alan Solo Tuvalet Kâğıdı 24 Lü kâğıt ürünleri ve pamuk reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Hem dayanıklı hem de hesaplı olan bu ürünün markası Solo’dur. Solu bu konuda profesyonelliğini ve dayanıklılığını kanıtlamış bir marka olduğundan dolayı ürün size istediğiniz performansı sağlayacaktır. İçerisinde 24 adet dayanıklı tuvalet kâğıdı bulunmaktadır. Tuvalet kâğıdı kalitesi bakımından 1 numaralı ürün olduğu kanıtlanmıştır. Solo tuvalet kâğıdı parçalanmaz, ufalanmaz, emiş gücü yüksektir. Çift katlıdır. Kolay bir şekilde kullanım sunar. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Solo Tuvalet Kâğıdı 24 Lü ürününü kâğıt ürünleri ve pamuk reyonu içerisinde, tuvalet kâğıtları reyonu içesinde, çit katlı tuvalet kâğıtları arasında bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile kolayca sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme yöntemini kullanarak alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Dilerseniz online olarak dilerseniz de kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız