Tamek Haşlanmış Fasulye 800 Gr #30098172 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Haşlanmış Fasulye 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,95 TL

adet

Tamek Haşlanmış Fasulye 800 gr

Özel ambalajı ile sağlıklı bir şekilde sofralarınıza gelen Tamek barbunya konservesi ile çeşitli salatalar hazırlayabilirsiniz. Afiyetle tüketebileceğiniz Tamek barbunya konservesi ile hazırladığınız soğuk yemek ve salatalarınızı misafirlerinize de güvenle ikram edebilirsiniz.  El değmeden, ev yapımı kıvamında hazırlanan Tamek barbunya konservesi yapımında ise, katkı maddesi kullanılmamıştır. Tamek Haşlanmış Barbunya CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Aynı zamanda ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

 

 

Tamek Haşlanmış Fasulye, tamamen doğal ve katkısızdır. Mutfakta hayatınızı kolaylaştırır ve yemek için pratik çözümler sunar. Tamek haşlanmış nohutu sayesinde, bir gece önceden suya yatırma ve daha sonra haşlanma işlemlerine gerek kalmaz. Hem zamandan tasarruf eder hem de pratik bir şekilde lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Tamek Haşlanmış Nohut 830 gr. 'lık teneke konserve ile sofralarınıza ulaşmaktadır. Hazırlanışı oldukça basittir. Suyunu süzerek malzemelerinizle birlikte tencerenize koyun ve 10 dakika kadar pişirin. Ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında 1-3 gün aynı tazelikte saklayabilirsiniz.

Tamek Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. İsmini Türk Alman Meyve Ekstreleri Kumpanyasının baş harflerinden almaktadır. Holding, 1955 yılında Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bağlı Demirtaş beldesinde kurulmuştur. Mehmet Sipahioğlu ve Alman bir ortak ile şirket kurulmuş ancak bir yıl sonra Alman ortağı ayrılmıştır. Salça, ketçap, bezelye konservesi, reçel, meyve suyu, mısır, tropik kokteyl ve turşu gibi gıda ürünleri pazarında faaliyet göstermektedir. Holding gazlı içecek markası Fruko'yu 2002 yılında PepsiCo'ya satmıştır.

 

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız