Tat Haşlanmış Kuru Fasulye 800 Gr #30080128 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Haşlanmış Kuru Fasulye 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL

"Tat Haşlanmış Kuru Fasulye 850 g

Kolay kullanımı ile tercih edilen ürün, CarrefourSA’nın Diğer Sebze Konserveleri bölümünde sizlere sunuluyor. Kullanıma hazır haliyle yemek yaparken iş yükünüzü azaltan ürünü pişirmeden, doğrudan yemeklere katarak tüketebilirsiniz.
Sulu ve salçalı milli Türk yemeğinde de temel malzeme olarak kullanacağınız konserveyi süzerek doğrudan malzemelerin üzerine ekleyebilirsiniz. Piyaz gibi sebze desteğiyle hazırlanan tariflerde de kullanabilir; şık, hafif ve sağlıklı sunumlar oluşturabilirsiniz. Ürün, yumuşak ve ağızda dağılan bir tada sahip olduğu için birçok orijinal tarifte kullanılır. Özellikle börek ve poğaça gibi mayalı ve tuzlu hamur işlerine katarak yeni tarifler denemenize; yeni tatlar keşfetmenize imkan verir. Öğün aralarında ezilerek püre haline getirilmiş ve çeşitli baharatlarla desteklenmiş haliyle ekmek arasına koyarak sandviç ya da hamburger bile yapabileceğiniz ürünü dilerseniz çeşitli sebzeler ile kavurarak garnitür amaçlı et yemeklerinin yanında da servis edebilirsiniz.
850 gramlık teneke ambalajda satılan ve tek seferde ya da açtıktan sonra en fazla üç gün içinde tüketmeniz tavsiye edilen ürünü buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Kısa sürede pratik yemekler hazırlamak için Tat Haşlanmış Kuru Fasulye 850 g’ı hemen sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız