Tat Haşlanmış Barbunya 800 Gr #30080127 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Haşlanmış Barbunya 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL

"Tat Haşlanmış Barbunya 850 g

Kırmızı renkli taneleri ve lezzeti ile farklı şekillerde masalarda yerini alan ürün, CarrefourSA Diğer Sebze Konserveleri bölümünde sizlere sunuluyor. Tamamen pişirilmiş olduğu için yemek yaparken işinizi kolaylaştıran konserve ile kısa sürede lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.
Hem sıcak yemekler ile hem de soğuk yemekler ile masalarınıza dahil edebileceğiniz ürünü pişirme ve ayıklama derdi olmadan kolayca kullanabilirsiniz. Suyunu süzerek kısa sürede kullanıma hazır hale getireceğiniz ürünü, sulu ve etli yemeklere ana malzeme olarak ekleyebilirsiniz. Akdeniz yöresine özgü farklı zeytinyağlı yemeklerde kullanılan ürünü, mevsim sebzeleri ile ya da karışık garnitürler ile pişirebilir; sağlıklı ve besin değeri yüksek sunumlar oluşturabilirsiniz. Yumuşak, ağızda dağılan yapısı ile farklı damak zevklerine uygun olan ve birçok tarifte yer alan ürünü mezelerde ve salatalarda kullanarak limon eşliğinde servis edebilir; kolay hazırlanan yemekleri sofranıza ekleyebilirsiniz.
Pratik kullanımı ile barbunya lezzetini her mevsim sofranıza getiren ürünü buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra kısa süre içinde tüketilmesi tavsiye edilen Tat Haşlanmış Barbunya 850 g’ı hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız