Tamek Yaprak Sarma 400 Gr #30098703 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Yaprak Sarma 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL

adet
Besleyici  Tamek Yaprak Sarma, zamanınızın kısıtlı olduğu durumlarda kolay bir çözüm yolu sunar. Pratik sevenler için hem zamandan hem de hazırlama zahmetinden kurtarır.Türk damak kültürüne uygun olarak üretilen, özenle seçilen malzemelerden hazırlanmıştır. Katkı maddesi içermez, doğaldır. Tamek yaprak sarma 400 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Sürekli tüketildiğinde hafızaya destek olur. İçerdiği folik asit değeri bakımından gebelerin özellikle tüketilmesi gerekir. Kan yapıcı etkisi vardır. Bu özelliği için tüketilecekse çiğ olarak salatalarınıza eklemeniz çok daha yararlı olacaktır. Saçların güçlenmesinde etkilidir. Yapacağınız asma yapraklı su ile saçlarınızı duruladığınızda bu etkisini gösterecektir. Nezle ve soğuk algınlığında hastalığın daha çabuk atlatılmasında yardımcı olur.

Tamek Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. İsmini Türk Alman Meyve Ekstreleri Kumpanyasının baş harflerinden almaktadır. Holding, 1955 yılında Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bağlı Demirtaş beldesinde kurulmuştur. Mehmet Sipahioğlu ve Alman bir ortak ile şirket kurulmuş ancak bir yıl sonra Alman ortağı ayrılmıştır. Salça, ketçap, bezelye konservesi, reçel, meyve suyu, mısır, tropik kokteyl ve turşu gibi gıda ürünleri pazarında faaliyet göstermektedir. Holding gazlı içecek markası Fruko'yu 2002 yılında PepsiCo'ya satmıştır. HYPERLINK https://tr.wikipedia.org/wiki/Tamek_Holding \l cite_note-4 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız