Tat Premium Ketçap 250 g #30018983 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Premium Ketçap 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Premium Ketçap 250 G

 

Yemeklerin farklı lezzetlere sahip olması için yemeklere farklı baharatlar, farklı soslar uygulanmaktadır. Bu sos ve baharatlar sayesinde hali hazırda lezzetli olan yemeklerin tatları daha lezzetli bir hal alabilmekte ve böylelikle bireyler tarafından daha çok tüketilebilmektedir. Tat Premium ketçap 345 gr ürünü de yemekler üzerine dökülebilecek ve yemeğin lezzetine lezzet katacak sosların başında gelmektedir. Özellikle gençlerin oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği ürün patates, makarna gibi yemekler ile oldukça büyük bir uyum içerisinde tüketilebilmektedir. Tamamen doğal içeriği sayesinde hiçbir şekilde bireylerin sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmayan ürün, yemeklere verdiği lezzet ve sağlıklı oluşu açısından oldukça yoğun bir ilgi görmekte, büyük kitleler tarafından beğenilmektedir. Tat ketçap ürünlerini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Ketçap, mayonez ve soslar reyonunda oldukça kolay bir şekilde bulabileceğiniz tat Premium ketçap 345 gr ürünü sayesinde sizde yemeklerinizin daha lezzetli bir hal almasını oldukça kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Sahip olduğu hafif tatlımsı domates sosu kıvamı sayesinde yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak, misafirlerinize sunmuş olduğunuz ikramların daha çok beğenilmesini sağlayacaktır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız