Kütahya Porselen Tuğra Desenli Yemek Takımı 18 Parça #30150629 | CarrefourSA

Kütahya Porselen Tuğra Desenli Yemek Takımı 18 Parça

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tuğra Desen Yemek Takımı 18 Parça

Ev düzeni ve züccaciye reyonunun mutfak ürünleri bölümünden ulaşabileceğiniz Tuğra Desen Yemek Takımı 18 Parça zarif ve şık tasarımıyla sofralarınızda yerini almaya hazırlanıyor. Porselen sektörünün öncüsü Kütahya Porselen kalitesiyle üretilen yemek takımı, yumuşak hatları ve fonksiyonel kullanımı ile mutfaklarınızda kolaylık sağlıyor. Sadeliği ve tarihi desenleri seven müşteriler için titizlikle üretilen tuğra desenli takım, Kütahya porselenin en çok tercih edilen yemek takımları arasında.

Ailenizle ve akrabalarınızla kurduğunuz mutlu sofralarınızı desenleriyle şenlendirecek ürün, günlük kullanım için uygundur. Davetlerde de kullanabileceğiniz 6 kişilik servis için uygun olan yemek takımı, dayanıklı yapısı ve desenleriyle yıpranmadan defalarca bulaşık makinesinde yıkanabilir. Tat ve koku sindirmeyen ürün, mikrop barındırmaz, leke tutmaz. Bu özellikleriyle de hem sağlık açısından hem de temizlik açısından güvenle kullanılabilir.

Tuğra Desen Yemek Takımı 18 Parça içerik:

6 Adet Kase

6 Adet Çukur Tabak

6 Adet Servis Tabağı

Annelerinize hediye edebileceğiniz, kızlarınızın çeyizine koyabileceğiniz 18 parça desenli porselen takımını, sanal marketimizin tabak bölümünden kolaylıkla sipariş edebilir ve hasarsız teslim alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız