Bizim Ülker İçim Toz Puding Vanilyalı 125 Gr #30030287 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Ülker İçim Toz Puding Vanilyalı 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Puding kategorisindeki Ülker İçim Toz Puding Vanilyalı 125 g ürünü yılın dört mevsiminde de lezzetli bir tatlı hazırlayabilmenizi mümkün kılar. Ölçülü karışımı ve içeriğinde yer alan yararlı maddeler sayesinde damaklarda iz bırakan puding sıcak ve soğuk olarak tüketilebilir. Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında rahatlama olanağı yaratan pudingi buzdolabınızda soğutup servis edebilirsiniz. Kış aylarında yaşanan zorlu hava şartlarında içinizi ısıtacak olan pudingi sıcak bir şekilde servis ederek hem kendinizin hem de misafirlerinizin ısınmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kolay Pişirme Olanağı

Ülker markasının İçim serisinde yer alan vanilyalı puding gerçekçi kokusu ve lezzetli vanilya aromasıyla beğeni toplar. Hem süt ile hem de su ile hazırlanabilen puding dakikalar içerisinde tüketilmeye uygun hale gelir. Kısık ateşte rahatlıkla pişirebileceğiniz pudinginizde topak oluşmaması için pişirme sırasında bir tahta kaşıktan yardım alarak karıştırma işlemi uygulayabilirsiniz. 

Aileler İçin İdeal

125 gram ağırlığındaki puding 4-6 kişilik porisyonlar elde edebilmenizi sağlar. Bu sayede tüm aileye yetecek kadar pudingi sadece birkaç dakika içerisinde elde edebilirsiniz. Buzdolabında saklayarak da pudinginizi günden güne tüketerek birkaç gün içerisinde yiyebilirsiniz. Ürünü hemen sepete ekleyerek satın alabilirsiniz.

30030287

İçindekiler Bilgisi
Şeker,nişasta(mısır),aroma verici,bitkisel yağlar(palm ,kanola),renklendirici(beta karoten),vanilya ekstratı(%0,01),peynir altısuyu tozu,buğday ürünü,yumurta tozu

Alerjen Bileşenler
Süt,gluten ve yumurta içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Ürünleri serin,rutubetsiz ve güneş ışığı olmayan yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. No:171

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000157

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 104
Enerji (kj) 440
Yağ (g) 2.6
Doymuş Yağ(g) 1.7
Karbonhidrat (g) 17.8
Şekerler (g) 13.7
Protein (g) 2.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız