Yurt Yaprak Sarma 400 Gr #30146111 | CarrefourSA
Marka: YURT

Yurt Yaprak Sarma 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Yurt Yaprak Sarma 400 Gr

Evde yemek hazırlamak için çok vakti olmayan ve kolaylıkla hazırlayıp tüketebileceği yiyeceklerin peşinde olanlar için konserve yiyecekler hayat kurtarıcı bir rol oynuyor. Bu ürünler arasında yer alan Yurt yaprak sarma 400 gr Yurt markasının konservedeki başarısını yaprak sarma üzerinde de ortaya koyuyor.

Gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında CarrefourSA mağazalarında kolaylıkla bulabileceğiniz bu ürün hazır yemekler arasındaki en lezzetli yiyeceklerden biri oluyor. Türk mutfağının en sevilen yiyeceklerinden biri olan yaprak sarmayı Yurt yaprak sarma 400 gr ismiyle sofralarınıza getiren ürün ağız tadınıza uygun şekilde hazırlanan özel formülüyle dikkat çekiyor.

400 gramlık konservesinin net 350 gramlık içeriğinde bulunan soğan, pirinç, asma yaprağı, su, Ayçiçek yağı, baharat, şeker, tuz, kuş üzümü ve sitrik asit içeriği ile en ideal yaprak sarması lezzetine ulaşılıyor. 400 gramlık konservesi ile akşam yemeklerinin yanında ikram edilebilecek lezzetli bir yiyeceği misafirlerinize sunabileceğiniz gibi çay aralarında da ikram olarak yaprak sarmayı kullanabilirsiniz.

Türk mutfağına has yaprak sarma lezzetini deneyimlemek için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Soğan(%32,25), Su, Pirinç(%18,75), Asma Yaprağı(%15), Ayçiçek Yağı(% 7,6), Tuz, Baharat, Kuş Üzümü, Şeker, Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız. Servise hazırdır. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İSTANBUL GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş ESKİ SİLİVRİ CAD. NO:8 MİMARSİNAN-BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-007950

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 141
Enerji (kj) 590
Yağ (g) 7.1
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 16.3
Şekerler (g) 2.6
Lif(g) 0.6
Protein (g) 3
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız