Aşure 250 g #20000473 | CarrefourSA

Aşure 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,00 TL

adet
"Aşure 250 g

Zengin içeriği ve besleyici değerinin yüksekliği ile hem sizin hem de ailenizin en sevdiği geleneksel tatlı Aşure 250 g, CarrefourSA Tatlılar bölümünde sizlere sunuluyor. İçeriğindeki birbirinden sağlıklı ve lezzetli ürünler ile kıvam ve lezzet kazanarak sofralarınızdaki yerini alan aşure, ailecek beğeniyle tüketiliyor. Büyükten küçüğe herkes tarafından tercih edilen Türkiye'ye özgü lezzeti pişirmek için uğraşmanıza, uzun süre emek harcamanıza gerek kalmıyor. Özenle seçilmiş malzemelerle koruyucu madde eklenmeden üretilmiş ve 250 gramlık pratik ambalajlarda sunulan aşure, özellikle çocuklar için hem besleyici hem de enerji verici sağlıklı bir tatlı seçeneği oluşturuyor.

Her yıl sabırsızlıkla beklediğiniz aşure zamanları dışında da her zaman ulaşabileceğiniz mükemmel lezzeti, her mevsim; canınız ne zaman isterse tüketebilirsiniz. İçeriğinde; nohut, fasulye, buğday gibi bakliyatlarla birlikte kayısı, incir, üzüm gibi kuru meyveleri de barındıran ve taze ve kuru yemişlerle süslenerek sunulan aşureyi gönül rahatlığıyla yiyebilir; ailenize ve sevdiklerinize ikram ederek onları da mutlu edebilirsiniz.

Ürünü hemen sepetinize ekleyerek geçmişten günümüze gelen lezzet geleneğini yaşayabilir; aşurenin başka hiçbir tatlıya benzemeyen tadını, keyifli sofralarınızda dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ürün Kodu: 89672

"
İçindekiler Bilgisi
Şeker,nohut,buğday, aşurelik,fasülye ,meyve çeşitleri,kuru üzüm,kuru incir,kuru kayısı,bütün fındık,nişasta ,hindistan cevizi,kiraz şekerleme(Kiraz,şeker,su,glikoz şurubu,antioksidan madde (askorbik asit E300) ,kuş üzümü

Alerjen Bileşenler
Süt,gluten,fıstık

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız