Barbie'nin Köpeği Tuvalet Eğitimi #30078522 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie'nin Köpeği Tuvalet Eğitimi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Barbie'nin Köpeği Tuvalet Eğitimi

Barbie her geçen gün yeni maceralara atılıyor. Şimdi de köpeği Taffy'e tuvalet eğitimi veren Barbie, çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılıyor. Taffy'e tuvalet eğitimi verirken gerekli olan her şey kutuda bulunuyor. Brb Barbie'nin köpeği Taffy 3 yaş ve üzeri çocuklarda eğlendirici etki yaratmasının yanında yaratıcılığının da gelişmesini sağlıyor. 

Minik Taffy ile Eğlenceli Dakikalar  

Barbie ve köpeği yürüyüşe çıkıyorlar. Ancak Taffy'nin tuvaleti geliyor ve yollara tuvaletini yapıyor. Barbie ise "artık tuvalet eğitimi vermenin zamanı geldi" diyor. Taffy'e tuvalet eğitimi vermek için kollarını sıvıyor. Minik Taffy'e eğitim vermek oldukça eğlenceli. Ancak Taffy'e tuvalet eğitimi verirken ödüllendirmeyi unutmamak gerekiyor. Oyuncak kutusundan çıkan ödül yemeklerine Taffy bayılıyor. Tuvalet eğitimi için ihtiyaç duyulan her şey kutusunda var. Minik küreği, çöp tenekesi, mama kabı ve Taffy ile çocuklarınız çok eğleniyor.

Barbie'nin Köpeğine Eğitim Nasıl Verilir?  

Barbie'nin oyuncak köpeği Taffy, ayarlanabilen düğmeye sahiptir. Köpeğin yan tarafındaki kısımdan kurarak yürüyüşe çıkmaları sağlanıyor. Ayrıca tutma ipi ile Barbie köpeğini rahatlıkla gezdirilebiliyor. Köpeğin kuyruğuna basıldığında tuvaletini yapıyor. Çocuğunuza düşen öncelikle tuvaleti temizleyip Taffy'e eğitimi vermeye başlamak. Siz de çocuğunuz eğlenceli vakit geçirirken yaratıcılığı gelişsin istiyorsanız hemen kız oyuncakları kategorisi içinden Barbie'lere göz atabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız