Doğadan Gizli Bahçe Demlik Poşet 100'lük #30013613 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Gizli Bahçe Demlik Poşet 100'lük

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
178,95 TL

adet
"Dogadan Gizli Bahce Demlik Poset 100 luk (320 g)

Doğadan Gizli Bahçe Demlik Poşet 100'lük (320 g), Demlik Poşet Çaylar bölümünde sizlere sunuluyor. Ürün sayesinde çok pratik şekilde demleme çay yapma keyfini tadabilirsiniz. Rize tarlalarından toplanan özel yaprakların harmanlanması ile elde edilen ürün, lezzeti ve aroması ile tercih ediliyor.

Tempolu yaşam içinde demleme lezzetinden vazgeçemeyenlere kolaylıklar sunan ürün, çaydanlığın kolay temizlenmesine imkan tanıması ile de rağbet görüyor. Türk kültüründe özel bir yeri olan geleneksel içecek, misafir ikramlarında olduğu kadar aile sofraları için de vazgeçilmez bir anlam taşıyor. Kahvaltılarda olduğu kadar ara öğünlerde de tercih edilen içecek, lezzetinin yanı sıra faydaları ile de ilgi görüyor.

Zihni açan ve yorgunluğu alan ürün, antioksidan olarak da tercih sebebi oluyor. İçerdiği aminoasitlerle bakteri, virüs ve mantarları yok etmede etkili olduğu ve bağışıklık sistemini de güçlendirmekte de faydaları olduğu biliniyor. Antibakteriyel etkisi ile ağız ve diş sağlığına yardımcı oluyor; yaraların temizlenmesinde ve pansumanlarda dahi kullanılıyor. Kullanılan demlik poşetlerini atmadan önce gözlerinize banyo yaptırarak gözlerin yorgunluğunu alabilirsiniz. Kullanımı birçok açıdan keyifli olan ürünü, hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
10-15 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız