Doğuş EarlGrey Bardak Poşet 25'li #30052733 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğuş EarlGrey Bardak Poşet 25'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Dogus EarlGrey Bardak Poset 25 li

Bergamot yağıyla harmanlanması sonucu ortaya çıkan Earl Grey çayının antioksidan özelliğinin yanı sıra dişlerden, sindirim sistemine sağlık üzerine birçok alanda olumlu etkisi bilinir. Özellikle erken saatlerde tüketilmesi tercih edilen bu çay, adını eski Britanya başbakanından alır.

Poşet çay, hızlı demlenme, çayı her an temin edebilme gibi kolaylıklarının sayesinde, çay müdavimlerinin hayatını oldukça pratikleştirir. Bu sayede hem kısa zamanda çay demleyebilir hem de kaliteli bir çay içebilirsiniz. Kahvaltıların favori çayı olmasının yanı sıra, ikindi çaylarının da vazgeçilmezlerindendir. Yoğun bir günün ardından, iyi demlenmiş bir fincan çay, küçük molalarda kendinize verebileceğiniz güzel bir ödüldür.

Ürün mümkün olduğu kadar serin, karanlık, hava almayan, ışıktan ve nemden uzak bir ortamda muhafaza edildiğinde tadını ve kokusunu daha uzun süre muhafaza eder. Çayın lezzetini tam olarak fark edebilmek için taze, doğal, soğuk su kullanmanız tavsiye edilir.

Enfes aromasıyla içmesi pratik bir çay içmek isterseniz, fincan poşet çaylar reyonunda sunulan Doğuş Earlgrey Bardak Poşet Çay 25'liyi CarrefourSA aracılığıyla hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 126991

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay , Bergamot Aroması

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Fincana 1 adet doğuş early grey bardak poşet çay koyunuz.Üzerine kaynamış taze içme suyu ilave ediniz.2-3 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğuş Çay Ve Gıda Mad.Ür.Paz.İth.İhr.A.Ş.-Karapınar Osb Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız