Doğuş Black Label Demlik Poşet 100'lü 326 g #30076685 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğuş Black Label Demlik Poşet 100'lü 326 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Doğuş Black Label Demlik Poşet 100'lü 326 g

Buruk bir tada sahip ürün, Seylan ve Karadeniz çaylarının özenle seçilen yapraklarından elde ediliyor. Özel kokusu ve demiyle, tiryakilerin gönlünde yer ediniyor. Demlik poşetlerin sağladığı kolaylıkla hızlı demleme imkanı yakalanıyor. Poşetle demlemenin getirdiği bir diğer avantaj da pratik poşetler sayesinde demliğin rahatça temizlenmesi oluyor.

Demlik poşetler, vakti dar olmasına rağmen çayı sadece ve sadece demlikte tercih edenlerin yardımına koşuyor. Kolay bir içecek hazırlamak isteyenler de ürünü favori listelerine ekliyor. Dost sohbetlerinde, aile ortamlarında, iş toplantılarında içilen çay, özel bir yer taşıyor. Bir dilim kekin yanında sunulan bir bardak demli lezzet, her yaştaki insana mutluluk veriyor. Sohbetler, koyulaşıyor; yorgunluklar, her yudumda biraz daha azalıyor.

Ürünü demlerken farklı metotlar kullanarak değişik lezzetler elde edebilirsiniz. İçmeden önce bir miktar süt ekleyerek ya da bir parça limon katarak tadını değiştirebilirsiniz. Kuru ve hava almayan karanlık ortamlarda saklayarak taze şekilde muhafaza edebilirsiniz. CarrefourSA Demlik Poşet Çaylar reyonunda sizlere sunulan Doğuş Black Label Demlik Poşet 100'lü 326 g’ı hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; sevdiklerinizle birlikte geleneksel lezzetin tadına varabilirsiniz.

Ürün Kodu: 146699


"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demleme çay zevkini yaşatan formülü ile vakit kaybetmeden dakikalar içerisinde hazırlayacağınız ürünü, üzerine sadece kaynar içme suyu ilave ederek içilmeye hazır hale getirebilirsiniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğuş Çay Ve Gıda Mad.Ür.Paz.İth.İhr.A.Ş.-Karapınar Osb Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız