Dr. Oetker Bisküvili Puding 100 Gr #30210106 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Bisküvili Puding 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Net: 100 g

80 g Tatlı Karışımı, 20 g Bisküvi Karışımı

Tarife göre ilave edilecekler: 400 ml (2 su bardağı) süt, 1 yumurta sarısı, Meyve parçaları (muz, çilek, vb.), İsteğe göre çikolata parçaları

Hazırlanışı:
1) Sütü tencereye boşaltın ve üzerine yumurta sarısı ile toz tatlı karışımını ilave edin. Orta ateşte el çırpıcısı ile sürekli karıştırarak pişirin. Kaynama başladığında ocağı kısın ve 1 dakika daha pişirmeye devam edin.

2) Tatlıyı çırpma kabına alın ve elektrikli mikser ile en düşük hızda 2 dakika çırpın. Daha sonra el çırpıcısı ile arada karıştırarak 10-15 dakika soğutun.

3) 3-4 adet kasenin her birine yaklaşık 2-3 yemek kaşığı tatlı koyun. Üzerine yaklaşık 1 yemek kaşığı bisküvi parçası serpin ve dilimlenmiş muz, çilek, vb. meyve veya çikolata parçalarını dizin. Kalan tatlıyı kaselere paylaştırın ve üzerine bisküvi parçalarını serpin. Tatlınızı meyve ile süsledikten sonra buzdolabında soğutup servis yapın.

İçindekiler: Şeker, buğday unu, bisküvi parçaları (%20) [buğday unu, şeker, hidrojene bitkisel yağ (palm), yağsız süt tozu, nişasta, mineraller, vitaminler, yumurta, kabartıcılar (sodyum bikarbonat, sodyum pirofosfat), tuz), modifiye patates nişastası, aroma vericiler, kıvam arttırıcı (guar gam), renklendirici (beta karoten).

Bisküvi parçaları, tazeliğinin korunması için koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır.

Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir  ürünü içermez.

Enerji ve Besin Değerleri (100 gram için):

Enerji: 615 kJ / 146 kcal, Yağ: 3,9 g, Doymuş yağ: 2,5 g, Karbonhidrat: 24 g, Şekerler: 17 g, Protein: 3,8 g, Tuz: 0,17 g

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız