Dr. Oetker Bitter Çikolata Parçaları 100 g #30064802 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Bitter Çikolata Parçaları 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
DR.OETKER ÇİKOLATA PARÇA BİTTER 100 GR

Mis kokusuyla evinizi saran bir kek ya da kurabiye yapmaya ne dersiniz? Üstelik hazırladığınız tarifin içine son anda eklediğiniz minik çikolata parçaları ile tariflerinizin lezzetini katlamanız da mümkün. Unlu mamuller ve tatlılar reyonlarında tatlı malzemeleri arasından temin edebileceğiniz DR.OETKER ÇİKOLATA PARÇA BİTTER 100 GR tatlı tariflerinizi çikolata ile hem görsel açıdan hem de lezzet açısından zenginleştirme fırsatı sunuyor. CarrefourSA reyonlarında pasta malzemeleri bölümünden bu ürünü temin edebilir ve pişmeyen tatlıların dekorunda ya da fırında pişen tatlılarınızda kullanabilirsiniz.

DR.OETKER ÇİKOLATA PARÇA BİTTER 100 GR paketleri içerisinde ısıya dayanıklı minik çikolatalar yer alıyor. Bu sayede ürünü fırında hazırladığınız tatlıların içinde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Isıya dayanıklı olması, çikolataların formunun pişme esnasında bozulmasına engel oluyor. Fırında pişen tatlıların dışında ürünü dilediğiniz pasta ve diğer tatlıların üzerinde dekor olarak da kullanabilirsiniz. Ürün, bitter çikolata parçalarından oluşuyor. 100 gramlık karton dış ambalajı ile satışa sunulan bu ürünle, hem çocuk hem de yetişkinlerin damak tadına hitap eden ve ağız sulandıran lezzetlere imza atmak mümkün olabiliyor.

İçindekiler Bilgisi
Kakao kitlesi, şeker, kakao yağı,yağı azaltılmış kakao tozu, dekstroz, parlatıcı (gam arabik), vanilin, emülgatör (ayçiçeği lesitini)

Alerjen Bileşenler
Gluten,soya,süt ve sert kabuklu meyve ve süt içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Pasta,kek,kurabiye,muffin,dondurma,tatlı vb.tüm tariflerinize Dr.Oetker Çikolata Parçaları ile lezzet ve renk katın. Püf Noktası:Isıya dayanıklıdır,fırında hazırlanan tariflerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Kazım Karabekir, Bekir Saydam Cd. No:68, 35865 Torbalı/İzmir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 539
Enerji (kj) 2249
Yağ (g) 31
Doymuş Yağ(g) 18
Karbonhidrat (g) 55
Şekerler (g) 38
Protein (g) 6.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız