Dr. Oetker Havuçlu Kek 535 Gr #30072608 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Havuçlu Kek 535 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dr. Oetker Havuçlu Kek 535 g

Tatlılar özellikle yemek kültürümüzün oldukça büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Ülkemiz hemen hemen her yörenin kendisine ait lezzetleri bulunan bir ülke olduğu için yiyecek çeşitliliği bakımından oldukça zengin ülkelerin başında gelmektedir. Hemen hemen en çeşitli lezzetlere sahip olan Türk mutfağı bu sayede her bireyin beğenebileceği lezzetli mutfakların da başında gelmektedir. Tatlılar da yine aynı şekilde ülkemizin oldukça başarılı olduğu konuların arasında yer almaktadır. Özellikle günümüzde hazır tatlıların da piyasaya çıkması sayesinde tatlıların da pişirilmesi daha kolay bir hal almıştır. Dr. Oetker havuçlu kek 535 g ürünleri piyasaya sunulan hazır tatlılar arasında yer almaktadır. Oldukça hafif özelliği sayesinde nam salmış olan havuçlu kek hazırlamak bu ürünler sayesinde çok kolay bir hal almıştır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde siz de en kolay ve en lezzetli havuçlu kekleri pişirebilir ve aileniz ile ya da misafirleriniz ile gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonlarını ziyaret ederek siz de dr. Oetker havuçlu kek 535 g ürünlerini bulabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, BUĞDAY UNU, TAM BUĞDAY UNU, HAVUÇ ŞEKERLEME(%9,35)[ŞEKER, HAVUÇ, SU, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT), KORUYUCU(POTASYUM SORBAT)], KABARTICILAR(SODYUM PİNOFOSFAT, SODYUM KARBONAT), TOZ TARÇIN, GLİKOZ ŞURUBU, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK ASİT VE ASETİK ASİT ESTERLERİ), AROMA VERİCİ, YAĞSIZ SÜT TOZU, MISIR NİŞASTASI, TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT).

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 379
Enerji (kj) 1590
Yağ (g) 17.7
Doymuş Yağ(g) 2
Karbonhidrat (g) 48.4
Şekerler (g) 29.3
Protein (g) 6.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız