Dr. Oetker Profiterol 360 G #30098972 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Profiterol 360 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tatlı tutkunlarının mutfağında pastahane lezzetini bulacağı Dr. Oetker profiterol yeni formülü ile ön pişirme yapılmadan daha kısa sürede hazırlanıyor.Paketin içerisinde toplar için toz karışımını, topların içindeki kremayı ve servis sırasında topların üzerine dökülecek olan özel çikolatalı sos karışımının yanı sıra bir de pişirme kağıdı bulunuyor. Bir paket profiterolden 25-30 adet arasında top elde ediliyor. Dr.Oetker profiterol 360 GR CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Profiterol, top şeklindeki hamurun içine doldurulmuş özel krema ve üstü eritilmiş çikolata kaplı bir tatlıdır. Yapımında hafif pişirilen bir hamur kullanılır. Yapılışı itibarıyla tulumba tatlısına benzer ama profiterol de kullanılan un miktarı iki kat azdır. Profiterol hamurları yani pataşular fırında pişirilirken, tulumba tatlısı sıvıyağda kızartılır.

Güven ve sürdürülebilirlik  Dr. Oetker ailesi için çok önemli faktörlerdir. Neredeyse tüm tüketiciler - Almanya'da % 97 civarında- markayı bilmekteler ve ona büyük bir güven duymaktadırlar. Tekrarlanan bağımsız anket ve araştırma sonuçları Dr. Oetker’in hep pazarda lider bir konuma sahip olduğunu ve en güvenilir gıda markaları arasında yer aldığını göstermektedir. Tüketicilerin bu markaya güvenleri 100 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, BUĞDAY UNU, BUĞDAY NİŞASTASI, MODİFİYE PATATES NİŞASTASI, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, MODİFİYE MISIR NİŞASTASI, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), NİŞASTA, GLİKOZ ŞURUBU, KIVAM ARTTIRICI(KSANTAN VE GUAR GAM), SÜT PROTEİNİ, KABARTICILAR(SODYUM PİNOFOSFAT, SODYUM BİKARBONAT, TETRA SODYUM PİNOFOSFAT), EMÜLGATÖRLER(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ), TUZ, TOPAKLANMAYIÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT), AROMA VERİCİLER, RENKLENDİRİCİLER(BETA KAROTEN, TÜMERİK)

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 204
Enerji (kj) 852
Yağ (g) 8.2
Doymuş Yağ(g) 2.7
Karbonhidrat (g) 27.8
Şekerler (g) 19.4
Protein (g) 4.7
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız